Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Iasi 14 Zile

Vremea Iasi 14 Zile. Ora curentă în iași prognoza a caracterului vreme și de condițiile meteorologice: Se anunță o zi foarte rece, dar senină în cea mai mare parte a timpului. Starea vremii in iasi si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din tara. Informatiile despre vremea in iasi au fost ultima oara actualizate la 21:03. 1024 hpa cantitatea de precipitații:

1024 hpa cantitatea de precipitații: Ora curentă în iași prognoza a caracterului vreme și de condițiile meteorologice: 7 zile 10 zile vremea pe hartă. Pe 12 ianuarie, în iași vremea este foarte rece, cu temperatura maximă de minus 3 grade celsius. În iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată.

șeful Clinicii De Oncologie Din Iași In Carantină După Un Test Fals Pozitiv Libertatea
șeful Clinicii De Oncologie Din Iași In Carantină După Un Test Fals Pozitiv Libertatea Source from : https://www.libertatea.ro/stiri/profesor-doctor-oncolog-tinut-14-zile-la-infectioase-la-iasi-in-urma-unui-test-fals-pozitiv-2958050
Pe vremea.me găsești informații meteo pentru zilele în care vremea contează. Prognoza meteo in iasi si alte capitale din lume. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Vremea în iaşi pe 14 ianuarie: Temperatura pentru următoarele 7 zile.

Se anunță o zi foarte rece, dar senină în cea mai mare parte a timpului.

Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul iasi: Ora curentă în iași prognoza a caracterului vreme și de condițiile meteorologice: Vremea în iaşi pe 14 ianuarie: 0 mm punctul de roua: Iasi, pascani, targu frumos, harlau, bucium.

Informatiile despre vremea in iasi au fost ultima oara actualizate la 21:03. 1024 hpa cantitatea de precipitații: Prognoza pe 10 zile iasi. Prognoza pentru iași în următorele zece zile. Lună plină — 27 februarie, prin 8 zile.

Vremea In Iași 14 Ianuarie 2018 Vezi Prognoza Meteo
Vremea In Iași 14 Ianuarie 2018 Vezi Prognoza Meteo Source from : https://observatornews.ro/eveniment/vremea-iasi-14-ianuarie-238072.html
Soarele răsare la 06:38 și apune la 18:04. Soarele răsare la 06:38 și apune la 18:04. Vremea in iasi, informati si detali actualizate permanent despre temperatura , precipitatii, umiditate, vant si ceata prognoza meteo pentru 5 zile! În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Se anunţă o zi rece.

Astăzi e duminică, 7 martie 2021.

Prognoza pentru iași în următorele zece zile. Vremea in iasi are o temperatura minima de 0 ºc si maxima de 0 ºc. Point+ mai multe opțiuni pentru această meteogramă sunt disponibile cu point+ află mai mult. 7 zile 10 zile vremea pe hartă. 0 mm punctul de roua:

Vremea in iasi are o temperatura minima de 0 ºc si maxima de 0 ºc. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul iasi: Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la vremea azi in iasi miercuri, 24 februarie 2021. Prognoza meteo in iasi si alte capitale din lume. Temperatura pentru următoarele 7 zile.

Vremea Bucuresti Judetul Ilfov Prognoza Meteo Pe 10 Zile Bucuresti
Vremea Bucuresti Judetul Ilfov Prognoza Meteo Pe 10 Zile Bucuresti Source from : https://www.vremea.ro/bucuresti/
Vremea in iasi are o temperatura minima de 0 ºc si maxima de 0 ºc. Cantitatea de precipitaţii 3 mm probabilitatea precipităţilor 99%. Se anunță o zi foarte rece, dar senină în cea mai mare parte a timpului. Soarele răsare la 06:38 și apune la 18:04. Vremea în iaşi pe 14 ianuarie:

Vremea in iasi are o temperatura minima de 0 ºc si maxima de 0 ºc.

Soarele răsare la 06:38 și apune la 18:04. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Astăzi e duminică, 7 martie 2021. Starea vremii in iasi si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din tara. Prognoza pe 10 zile iasi.

Posting Komentar untuk "Vremea Iasi 14 Zile"